Registration

Widget Area  |  Info: There are no widgets in selected area, add some please.
Loading…

Start promoting your business with us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at tempus erat. Duis gravida, magna sed ultrices viverra, diam tortor tempus mi, vitae tristique arcu eros sed nisl. Nunc vestibulum, est in dapibus varius, enim nibh pellentesque urna, sed dictum nulla nisl sit amet diam. Donec hendrerit diam tristique, porta diam id, tempor nisl. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Loading…
Statistics: 105 Categories 3198 Locations 0 Resources

People Are Satisfied

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Frequently Asked Questions

10. Care este entitatea juridica din spatele citu.ro?

citu.ro este un proiect al CÎTU WEB CONSULTING SRL. Parteneri importanti si activi ai proiectului sunt toti utilizatorii si reprezentantii legali ai afacerilor care folosesc platforma, publicand informatii utile pentru vizitatori.

2. Cum modific / actualizez datele firmei mele?

Pentru a avea drepturi de administrare asupra paginii dedicate afacerii tale si a modifica informatiile publicate, primul pas este iti faci un cont de utilizator pe citu.ro. Dupa ce te-ai logat, cauta-ti afacerea pe care o reprezinti. In cazul in care aceasta nu este listata inca, te invitam sa o adaugi.

Odata ce afacerea ta este publicata, selecteaza "Revendica afacerea". Urmatorul pas este introducerea detaliilor cu privire la compania ta si vei primi in cel mai scurt timp un mesaj de confirmare pe adresa de email.

3. Am mai multe puncte de lucru ale afacerii, pe care il public pe citu.ro?

In cazul in care afacerea ta are mai multe puncte de lucru, te sfatuim sa le adaugi si sa le revendici pe toate, pentru a putea publica detalii utile pentru utilizatorii citu.ro.

Listarea tuturor punctelor de lucru si publicarea detaliilor specifice asigura livrarea celor mai bune rezultate in cautarile generate de potentialii client.