Apa din piscinele Aqualand este numai bună pentru înot. Vino să te distrezi şi să te bronzezi alături de prieteni sau cu familia.

Aqualand, piscina familiei tale! Locație: ieșirea din Focșani, spre Mândrești, pe partea dreaptă!
Nu te lăsa păcălit(ă) de cele câteva zile ploioase! Vara sigur vine, cu soare mult și căldură insuportabilă. Dar există un loc unde poți profita de soare ca să te bronzezi și poți scăpa de caniculă, bălăcindu-te în piscina mare și curată! Locul acesta se numește Aqualand și te așteaptă deja la intrarea din Focșani spre Mândrești. Piscina dispune de șezlonguri, umbreluțe, baldachine, vestiare și dușuri, totul ca să te relaxezi și să te distrezi.
Piscina Aqualand dispune și de un bar generos cu terasă, unde puteți urmări meciurile echipei favorite sau pur și simplu să vă răcoriți cu un suc sau cu o bere.
Vor fi petreceri la piscină, DJ-ul va pregăti mixuri exclusive, există spațiu de joacă amenajat pentru copii, sunt organizate cursuri de înot.
Distracția continuă așadar și în această vară la piscina Aqualand de la intrarea din Focșani spre Mândrești, acolo unde sute de vrânceni aleg să-și petreacă cele mai călduroase zile ale anotimpului fierbinte.
Cursurile de înot, evenimente în aer liber și terasa te așteaptă!
Ia-ți cu tine familia și prietenii și veniți să vă răcoriți la Aqualand în această vară!