Întrebări frecvente

Intrebari frecvente

8. Am revendicat din greseala alta afacere. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac?

Contacteaza-ne pe email la promovare@citu.ro sau la telefon la numarul 0767 08 02 01 si cineva din echipa noastra te va ajuta.

9. Pot beneficia si de alte servicii pentru prezenta si promovare online?

Reprezentantii afacerilor sunt invitati sa revendice drepturile de administrare ale paginii publicate pe citu.ro, pentru a publica informatii utile destinate utilizatorilor portalului. De asemenea, pentru o mai buna vizibilitate si o indexare crescuta citu.ro ofera pachete de listare speciala.

Cu ajutorul citu.ro poti solicita realizarea unui website personalizat, pentru afacerea ta. Ne asiguram ca vei avea design-ul potrivit si cele mai bune solutii tehnice. Toate acestea in cel mai scurt timp: in doar cateva zile website-ul afacerii tale este online!

Mai mult decat atat, poti solicita produsele Google AdWords, prin care ai posibilitatea de a atrage clienti noi si de a-ti dezvolta afacerea.

Campaniile AdWords reprezinta o modalitate eficienta pentru cresterea vizibilitatii si stabilirea prezentei constante in domeniul online. Astfel, iti poti promova ofertele, produsele sau serviciile si atrage vizitatori pe site, iar afacerea ta va deveni cunoscuta in mediul online.

10. Care este entitatea juridica din spatele citu.ro?

citu.ro este un proiect al CÎTU WEB CONSULTING SRL. Parteneri importanti si activi ai proiectului sunt toti utilizatorii si reprezentantii legali ai afacerilor care folosesc platforma, publicand informatii utile pentru vizitatori.

1. Ce este citu.ro si de ce ar trebui sa folosesc platforma?

citu.ro este o platforma online, prin care afacerile pot interactiona direct cu clientii si cei interesati. Portalul este dedicat celor care stiu ca prezenta online este obligatorie pentru orice firma si pentru cei care vor sa comunice direct cu cei interesati sa afle mai multe detalii despre afacere.

Reprezentantii legali ai companiilor listate pot revendica drepturile de administrare ale paginilor dedicate afacerilor si pot completa datele de contact, precum adresa, numerele de telefon, link-uri catre website-urile companiei, programul de functionare si alte informatii relevante pentru utilizatori.

Utilizatorii CITU.RO se pot informa cu privire la companiile listate si pot sugera detalii noi sau modificarea informatiilor afacerilor deja prezente pe citu.ro.

2. Cum modific / actualizez datele firmei mele?

Pentru a avea drepturi de administrare asupra paginii dedicate afacerii tale si a modifica informatiile publicate, primul pas este iti faci un cont de utilizator pe citu.ro. Dupa ce te-ai logat, cauta-ti afacerea pe care o reprezinti. In cazul in care aceasta nu este listata inca, te invitam sa o adaugi.

Odata ce afacerea ta este publicata, selecteaza "Revendica afacerea". Urmatorul pas este introducerea detaliilor cu privire la compania ta si vei primi in cel mai scurt timp un mesaj de confirmare pe adresa de email.

3. Am mai multe puncte de lucru ale afacerii, pe care il public pe citu.ro?

In cazul in care afacerea ta are mai multe puncte de lucru, te sfatuim sa le adaugi si sa le revendici pe toate, pentru a putea publica detalii utile pentru utilizatorii citu.ro.

Listarea tuturor punctelor de lucru si publicarea detaliilor specifice asigura livrarea celor mai bune rezultate in cautarile generate de potentialii client.

4. Cate afaceri pot revendica?

Poti revendica oricate afaceri reprezinti, folosind un singur cont de utilizator citu.ro.

Afacerile revendicate vor putea fi accesate din contul personal.

5. Ce fac daca am nevoie de ajutor pentru a adauga / revendica o afacere?

Contacteaza-ne pe email la promovare@citu.ro sau pe telefon la numarul 0767 08 02 01 si cineva din echipa noastra te va ajuta la orice pas.

6. Am adaugat o afacere, dar nu o gasesc in lista. Ce se intampla?

Fiecare afacere adaugata este verificata de echipa citu.ro inainte de a fi publicata.

Te rugam sa te asiguri ca numele afacerii este scris corect si ca ai selectat localitatea si categoriile dedicate.

7. Cat dureaza de la revendicarea firmei mele pana cand pot adauga informatii pe pagina afacerii?

Imediat ce ai primit confirmarea faptului ca esti administratorul paginii afacerii poti modifica informatiile publicate.