Pentru informații comerciale, sunați la Infoline

+4 0767 08 02 01

Members  |  Info: There are no items created, add some please.

Contact us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce faucibus tellus non dictum pretium. Cras commodo, sapien eu ullamcorper faucibus, eros purus viverra risus, ut pulvinar justo libero quis diam. Fusce cursus, tellus at ultrices sodales, erat mauris suscipit dui, eu porta enim justo eget lorem.

10. Care este entitatea juridica din spatele citu.ro?

citu.ro este un proiect al CÎTU WEB CONSULTING SRL. Parteneri importanti si activi ai proiectului sunt toti utilizatorii si reprezentantii legali ai afacerilor care folosesc platforma, publicand informatii utile pentru vizitatori.

2. Cum modific / actualizez datele firmei mele?

Pentru a avea drepturi de administrare asupra paginii dedicate afacerii tale si a modifica informatiile publicate, primul pas este iti faci un cont de utilizator pe citu.ro. Dupa ce te-ai logat, cauta-ti afacerea pe care o reprezinti. In cazul in care aceasta nu este listata inca, te invitam sa o adaugi.

Odata ce afacerea ta este publicata, selecteaza "Revendica afacerea". Urmatorul pas este introducerea detaliilor cu privire la compania ta si vei primi in cel mai scurt timp un mesaj de confirmare pe adresa de email.

3. Am mai multe puncte de lucru ale afacerii, pe care il public pe citu.ro?

In cazul in care afacerea ta are mai multe puncte de lucru, te sfatuim sa le adaugi si sa le revendici pe toate, pentru a putea publica detalii utile pentru utilizatorii citu.ro.

Listarea tuturor punctelor de lucru si publicarea detaliilor specifice asigura livrarea celor mai bune rezultate in cautarile generate de potentialii client.

Members  |  Info: There are no items created, add some please.
Loading…

Button shortcode test

Ai nevoie de promovare afacerii tale?

Alege servicii de promovare de la citu.ro. Iți promovăm afacerea pe Google si Social Media.

Partners  |  Info: There are no items created, add some please.